محل تبلیغات شما

مدت طبخ ۲۵ دقیقه

مواد لازم:

قرقاول یک کیلو

کلم سفید متوسط یک عدد 

کره ۸۰ گرم 

نمک فلفل باندازه کافی.

طرز تهیه: کلم را شسته ۴ قسمت می کنیم. در ظرفی که محتوی آب جوش با نمک است برای چند دقیقه میریزیم و بعد  آبکشی می کنیم .یک تکه کره در شکم قرقاول قرار می دهیم. نمک و فلفل می زنیم و با ۵۰ گرم کره سرخ می کنیم، سپس کلم را اطراف قرقاول می ریزیم، درب قابلمه را می بندیم و به مدت 35 دقیقه روی شعله قرار می دهیم. 

Pot-roast pheasant with cider & bacon

roast pheasant with mushroom potato and bacon

طرز تهیه ی کباب قرقاول

قرقاول ,یک ,کلم ,دهیم ,کنیم ,تهیه ,طرز تهیه ,کلم را ,می دهیم ,قرار می ,می کنیم

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها