مدت طبخ ۲۵ دقیقه
مواد لازم:
قرقاول یک کیلو
کلم سفید متوسط یک عدد
کره ۸۰ گرم
نمک فلفل باندازه کافی.
طرز تهیه: کلم را شسته ۴ قسمت می کنیم. در ظرفی که محتوی آب جوش با نمک است برای چند دقیقه میریزیم و بعد آبکشی می کنیم .یک تکه کره در شکم قرقاول قرار می دهیم. نمک و فلفل می زنیم و با ۵۰ گرم کره سرخ می کنیم، سپس کلم را اطراف قرقاول می ریزیم، درب قابلمه را می بندیم و به مدت 35 دقیقه روی شعله قرار می دهیم.
Pot-roast pheasant with cider & bacon
قرقاول ,یک ,کلم ,دهیم ,کنیم ,تهیه ,طرز تهیه ,کلم را ,می دهیم ,قرار می ,می کنیم
درباره این سایت