مواد لازم :
50 گرم کره
2 قرقاول تمیز
100 گرم بیکن چرب
1 پیاز خرد شده
1 ساقه کرفس خرد شده
4 شاخه مریم گلی با برگ خرد شده
تکه سیب های خرد شده ی بزرگ
500 میلی لیتر cider(وایت واین)
300 میلی لیتر مایه مرغ
1 عدد کلم ساوی خرد شده (نوعی کلم با برگ چروکیده)
100 میلی لیتر خامه دورنگ
پوره سیب زمینی برای سرو(اختیاری)
روش تهیه :
1_اجاق گاز را روی 190c, وفن را روی 150cو گاز را روی 5 تنظیم کنید.
کره را در یک ظرف بزرگ ضد شعله نچسب ذوب کنید.
قرقاول را هم بزنید و به ظرف اضافه کنید و از هر طرف برشته کنید و بعد از روی ظرف بردارید و کنار بگذارید.
2_بیکن و پیاز و کرفس و مریم گلی را به ظرف اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه بپزید تا پیاز نرم شود. و بیکن را ترد کنیدو با دقت چربی اضافی را بریزید.
3_قرقاول هارا به ظرف برگردانید و روی سیب ها پراکنده کنید، روی آن وایت واین (cider) و مایه مرغ بریزید و بجوشانید و در آن را بگذارید.
تا 20 دقیقه در فر بپزد تازمانی که گوشت پرنده پخته شود.
4_گوشت قرقاول را از ظرف خارج کرده و گرم کنید. اجازه دهید تا مایع تا نصف بجوشد و سپس کلم را اضافه کنید و در قرقاول را دوباره در ظرف بگذارید و 3 دقیقه بپزید و بعد خامه را اضافه کنید و طعم غذا از لحاظ چاشنی را بچشید، اگر کم و کاستی داشت آن را اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد در صورت تمایل مخلوط کلم با مقداری سیب و پوره ی سیب زمینی همراه با قرقاول سرو کنید.
Pot-roast pheasant with cider & bacon
ظرف ,روی ,قرقاول ,خرد ,بگذارید ,دقیقه ,کنید و ,اضافه کنید ,را اضافه ,را روی ,به ظرف
درباره این سایت