محل تبلیغات شما

مواد لازم :

50 گرم کره 

2 قرقاول تمیز

100 گرم بیکن چرب 

1 پیاز خرد شده 

1 ساقه کرفس خرد شده 

4 شاخه مریم گلی با برگ خرد شده

تکه سیب های خرد شده ی بزرگ

500 میلی لیتر cider(وایت واین)

300 میلی لیتر مایه مرغ 

1 عدد کلم ساوی خرد شده (نوعی کلم با برگ چروکیده) 

100 میلی لیتر خامه دورنگ

پوره سیب زمینی برای سرو(اختیاری) 

 

 

روش تهیه :

1_اجاق گاز را روی 190c, وفن را روی 150cو گاز را روی 5 تنظیم کنید. 

کره را در یک ظرف بزرگ ضد شعله نچسب ذوب کنید. 

قرقاول را هم بزنید و به ظرف اضافه کنید و از هر طرف برشته کنید و بعد از روی ظرف بردارید و کنار بگذارید. 

2_بیکن و پیاز و کرفس و مریم گلی را به ظرف اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه بپزید تا پیاز نرم شود. و بیکن را ترد کنیدو با دقت چربی اضافی را بریزید. 

3_قرقاول هارا به ظرف برگردانید و روی سیب ها پراکنده کنید، روی آن وایت واین (cider) و مایه مرغ بریزید و بجوشانید و در آن را بگذارید. 

تا 20 دقیقه در فر بپزد تازمانی که گوشت پرنده پخته شود. 

4_گوشت قرقاول را از ظرف خارج کرده و گرم کنید. اجازه دهید تا مایع تا نصف بجوشد و سپس کلم را اضافه کنید و در قرقاول را دوباره در ظرف بگذارید و 3 دقیقه بپزید و بعد خامه را اضافه کنید و طعم غذا از لحاظ چاشنی را بچشید، اگر کم و کاستی داشت آن را اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد در صورت تمایل مخلوط کلم با مقداری سیب و پوره ی سیب زمینی همراه با قرقاول سرو کنید. 

 

 

Pot-roast pheasant with cider & bacon

roast pheasant with mushroom potato and bacon

طرز تهیه ی کباب قرقاول

ظرف ,روی ,قرقاول ,خرد ,بگذارید ,دقیقه ,کنید و ,اضافه کنید ,را اضافه ,را روی ,به ظرف

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مدرسه شاداب و بانشاط ما سرنوشت را باید از سر نوشت... مهندس حجت بهنام