محل تبلیغات شما

 

مواد لازم  برای تهیه قرقاول سرخ کرده :
قرقاول آماده طبخ 2 عدد هر کدام به وزن 800 گرم
هویج 200 گرم
تره فرنگی 100 گرم
نمک و فلفل سفید به مقدار لازم
آب لیمو ترش یک عدد
کره سرد 60 گرم
آب گوشت آماده 2/1 فنجان
خامه 2/1 فنجان
آب لیمو یک قاشق مربا خوری
آب انگور سفید 2/1 فنجان
مارمالاد پرتقال 5 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه قرقاول سرخ کرده :
فر را روی 210 درجه سانتی گراد گرم می کنیم . سبزی ها را تمیز کرده و می شوییم و به ورق های نازک می بریم نمک و فلفل را به داخل شکم قرقاول ها می مالیم و آب لیمو را روی آنها می ریزیم با نخ آشپزخانه را با یک سوزن درشت دو بال قرقاول رو می دوزیم، قطعات کره را به پشت و روی قرقاول ها قرار می دهیم و سپس قرقاول هارا در سینی فر می گذاریم و اگر دل و گردن هم همراه باشد به آن اضافه می کنیم ولی جگر قرقاول ها را شسته نگه می داریم قرقاول ها را در طبقه دوم فر از پایین 40تا 50 دقیقه کباب می کنیم آب گوشت را داغ کرده و در 10 دقیقه اول پخت گوشت همراه با سبزی ها روی قرقاول ها می ریزیم و بعد با ملاقه سس داخل سینی را برداشته و روی قرقاول ها می ریزیم این کار را هر چند دقیقه یک بار تکرار می کنیم و در هر بار آب جوش اضافه می کنیم هر 10 دقیقه یک بار قرقاول ها را جا به جا می کنیم  و در آخر سر روی پشت قرار می دهیم آب لیمو را با خامه مخلوط کرده و یک قاشق غذاخوری از خامه را برداشته و بقیه را روی قرقاول ها می مالیم . قرقاول ها را کاملا کباب می کنیم  بعد از یک ساعت قرقاول ها را در یک دیس از پیش گرم شده در فر خاموش که در فر قرار دارد گذاشته حدود 20 دقیقه صبر می کنیم و بعد ان را به سر میز می بریم .

منبع:

کتاب آموزش آشپزی ممتاز

Pot-roast pheasant with cider & bacon

roast pheasant with mushroom potato and bacon

طرز تهیه ی کباب قرقاول

قرقاول ,ها ,یک ,روی ,کرده ,کنیم ,قرقاول ها ,می کنیم ,ها را ,روی قرقاول ,ها می

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مجموعه خاطرات بچه های جینگل student acceptance تحصیل در اوکراین Kelas5-afshar