مواد لازم :
یک بسته قارچ
1قرقاول کامل
1قاشق غذا خوری روغن افتابگردان
بیکن دودی یک بسته 70 گرمی
2عدد سیب زمینی قطعه فطعه شده
125میلی لیتر شراب سفید
سبزیجات معطر میزان لازم
روعن زیتون و چند برگ کاهو برای سرو و تزیین
طرز تهیه :
یک قابلمه کوچک اب جوش میگذاریم و قارچ ها را درون ان میریزیم و اب پز میکنیم سپس قارچ ها را جدا کرده و اب قارچ را نگه میداریم . در ماهیتابه با روغن افتابگردان قرقاول را سرخ میکنیم و پس از تغییر رنگ ان را بر داشته و بیکن ها را اضاف میکنیم تا خوب سرخ شوند سپس سیب زمینی ها و قارچ ها را اضافه میکنیم وایت واین رو اضاف میکنیم و مخلوط به مدت 20 دقیقه هم با برگرداندن قرقاول به قارچ و سیب زمینی ها میگذاریم خوب بپزد و مواد به خورد گوشت قرقاول برود . قرقاول را به صورت جدا و سبزیجات هم به ضورت جدا به همراه کاهو و روعن زیتون اماده سرو میباشد
Pot-roast pheasant with cider & bacon
ها ,قارچ ,میکنیم ,قرقاول ,اب ,زمینی ,ها را ,قارچ ها ,سیب زمینی ,میکنیم و ,قرقاول را
درباره این سایت