محل تبلیغات شما

 

مواد لازم :

یک بسته قارچ 

1قرقاول کامل 

1قاشق غذا خوری روغن افتابگردان 

بیکن دودی یک بسته 70 گرمی

2عدد سیب زمینی قطعه فطعه شده 

125میلی لیتر شراب سفید 

سبزیجات معطر میزان لازم 

روعن زیتون و چند برگ کاهو برای سرو و تزیین

 

طرز تهیه : 

یک قابلمه کوچک اب جوش میگذاریم و قارچ ها را درون ان میریزیم و اب پز میکنیم سپس قارچ ها را جدا کرده و اب قارچ را نگه میداریم . در ماهیتابه با روغن افتابگردان قرقاول را سرخ میکنیم و پس از تغییر رنگ ان را بر داشته و بیکن ها را  اضاف میکنیم تا خوب سرخ شوند سپس سیب زمینی ها و قارچ ها را اضافه میکنیم وایت واین رو اضاف میکنیم و مخلوط به مدت 20 دقیقه هم با برگرداندن قرقاول به قارچ و سیب زمینی ها میگذاریم خوب بپزد و مواد به خورد گوشت قرقاول برود . قرقاول را به صورت جدا و سبزیجات هم به ضورت جدا به همراه کاهو و روعن زیتون اماده سرو میباشد 

 

Pot-roast pheasant with cider & bacon

roast pheasant with mushroom potato and bacon

طرز تهیه ی کباب قرقاول

ها ,قارچ ,میکنیم ,قرقاول ,اب ,زمینی ,ها را ,قارچ ها ,سیب زمینی ,میکنیم و ,قرقاول را

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها