محل تبلیغات شما

واد لازم :
گوشت قرقاول 1200 گرم
آب ليموترش 2.5 فنجان
پياز خام خلال شده 3 عدد
روغن زيتون 0.5 فنجان
كرفس خرد شده قدري
جعفري شاخه اي قدري
فلفل قدري نمك قدري

طرز تهيه :
گوشت آنرا قطعه قطعه مي کنیم و در آب ليمو و روغن زيتون ميخوابانيم ، بعد قطعات گوشت را به سیخ می  کشیم و با حرارت ملايم آنها را برشته مي کنيم و از سس روغن زيتون و آب ليمو مرتبا روي قطعات قرقاول  می ریزیم تا هردو طرف قرقاول به خوبی کباب شود ، بدون اينکه مغز  قرقاول خشک شود. 

Pot-roast pheasant with cider & bacon

roast pheasant with mushroom potato and bacon

طرز تهیه ی کباب قرقاول

قرقاول ,زيتون ,گوشت ,مي ,قطعه ,آب ,روغن زيتون ,آب ليمو ,کنيم و ,از سس ,و از

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

SKRACHERS آرش اشاداد سرمایه گذاری