مواد لازم :
قرقاول درسته
پوست لیموترش
ماست 3 ق سوپخوری
چند برگ رز ماری یا کمی مرزه
زعفران دم کرده کمی
کره 25 گرم
پیاز خرد شده یکعدد درشت
روغن زیتون یک ق س
سیر رنده شده دو حبه
طرز تهیه :
ابتدا قرقاول رو با سیر له شده و پیاز خرد شده و ماست مخلوط می کنیم و برگ رزماری یا مرزه و زعفران دم کرده و روغن زیتون مخلوط میکنیم و داخل کیسه یا طرف در دار قرار میدیم ودر یخچال قرار می دهیم. یک روز بعد قرقاول رو از داخل یخچال بیرون آورده و داخل سینی فر قرار میدیم و مایه مارینه رو روش میریزیم . کره آب کرده را اضافه کرده و با فویل میپوشانیم تا در حین پخت روی سطح گوشت خشک نشود. و در فری که روی 220 تنظیم شده یک ساعت قرار می دهیم. چند دقیقه آخر گریل را روشن کرده تا سطح گوشت برشته و سرخ شود. با انواع سس های دلخواه و سیب زمینی سرخ شده یا پوره و انواع دورچین ها سرو میکنیم .
________________________________
دکتر محمد صادق مددی , دکترای تخصصی dvsc , دانشیار دانشگاه سراسری تبریز بیماری های طیور
madadi@tabrizu.ac.ir
دکتز ذوالفقار رجبی , دکترای تخصصی dvsc , دانشیار دانشگاه سراسری تبریز بیماری های طیور
rajabi@tabrizu.ac.ir
نشانی
بیمارستان دامپزشکی دانشگاه سراسری تبریز : تبریز - بلوار شهدای غواص - روبه رو شهرک خاوران - 100متر پاییین تر از دانشکده دامپزشکی
شماره بیمارستان دامپزشکی :
04136378743
Pot-roast pheasant with cider & bacon
کرده ,داخل ,تبریز ,رو ,قرقاول ,دانشگاه ,دانشگاه سراسری ,سراسری تبریز ,خرد شده ,dvsc دانشیار ,تخصصی dvsc ,دانشگاه سراسری تبریز ,سراسری تبریز بیماری ,دانشیار دانشگاه سراسری ,dvsc دانشیار دانشگاه
درباره این سایت